Stuur ons een bericht

Oude Apeldoornseweg 37 E13 Apeldoorn

€ 1.250 per maand

Omschrijving

Hoogwaardig afgewerkte turnkey bedrijfsunit in recent opgeleverd kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw met 2 eigen parkeerplaatsen. Gesitueerd op uitstekende locatie nabij de op- en afrit van Rijksweg A-1 met directe aansluiting op de A-50.

INDELING

Bedrijfsruimte met een vrije hoogte van 3.50 m v.v. overheaddeur (2.90 m x 3.15 m) , loopdeur/entree en toilet. Verdieping: Kantoorruimte met gestucte wanden opgedeeld in 2 ruimtes uitgevoerd met systeemplafond met LED inbouw verlichting, airco en pantry.

De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 108 m² VVO.

Op grond van de bestemming Gemengd 1 functieaanduiding bedrijf tot met categorie 3.2; is het gebruik toegestaan voor diverse type bedrijven met de combinatie productie en/of handel met kantoor, zakelijke dienstverlening en detailhandel bedrijven die zich uitsluitend toeleggen op postorderactiviteiten en/of verkoop via internet.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst:
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een op het model standaard ROZ-huurovereenkomst gebaseerde overeenkomst.

De huurprijs is exclusief kosten elektra en water (eigen aansluitingen/meters).

Aanvaarding: in overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 1.250 per maand
Huurovereenkomst
Tijdelijke verhuur
Aangeboden sinds
12 oktober 2023
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
216 m²
Bedrijfshal oppervlakte
108 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
108 m²
Bekijk alle kenmerken