Stuur ons een bericht

Korenstraat 124 Apeldoorn

€ 2.500 per maand

Omschrijving

Circa 108 m² VVO commerciële ruimte te huur in een van leukste winkelstraten van Apeldoorn.

De Korenstraat onderscheid zich door de diversiteit in speciaalzaken als Bla Bla Women, Bla Bla Deluxe, Bla Bla Trends, Shirts & Co, Tempelman Exclusive, Oxener, Tommy Hilfiger, Sandwich, Purdey en vele anderen.

De winkelruimte is als volgt ingedeeld: goed afgewerkte winkelruimte voorzien van vloerverwarming en gestuct plafond, technische ruimte, keukentje, magazijn en toilet. De entree is uitgevoerd met automatische schuifdeuren en een rolluik. Het luchtgordijn, 2 airco units, inbouwspots en schappen/stellingen zijn in overleg met de huidige huurder ter overname waardoor een huurder relatief eenvoudig kan starten zonder ingrijpende verbouwingen.

Bestemming: Centrum Doeleinden 1. Waardoor het pand geschikt is voor diverse gebruiksdoeleinden waaronder detailhandel, horeca categorie 1 en 2, publieksgerichte dienstverlening en maatschappelijke doeleinden.

Flexibiliteit in huurtermijn en/of ingroeihuur zijn onder voorwaarden bespreekbaar.

Er is geen sprake van BTW belaste verhuur.

Aanvaarding: in overleg.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten (indien van toepassing) en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst:
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een op het model standaard ROZ-huurovereenkomst gebaseerde overeenkomst.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 2.500 per maand
Huurovereenkomst
Tijdelijke verhuur
Aangeboden sinds
27 september 2023
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
108 m²
Winkelruimte oppervlakte
108 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
100 m²
Bekijk alle kenmerken