Mijn favorieten

Beleggen


Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars is een actieve- en creatieve partner op het gebied van de beleggingsmakelaardij. De verwerving of verkoop van onroerend goed is een strategische beslissing die vraagt om een grondige kennis van de markt. Of het nu gaat om kantoren, bedrijfscomplexen, winkels of wooncomplexen; Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars heeft die kennis in huis. Naast een jarenlange ervaring beschikken wij over het juiste netwerk om succesvol transacties tot stand te brengen.

Wij begeleiden en adviseren institutionele- en particuliere beleggers bij de aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen, initiëren en begeleiden verkopen via inschrijving en adviseren onze relaties over de samenstelling van hun vastgoedportefeuille. 
Daarnaast lokaliseren wij (her)ontwikkelingslocaties voor met name onze relaties in de projectontwikkeling en corporatiewereld en taxeren wij de onderliggende waarde van uw beleggingsportefeuille. 

Dit brede scala aan activiteiten kunnen wij u bieden dankzij onze kennis, onze ervaring en ons netwerk. Door de nauwe samenwerking tussen alle specialisten binnen Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars en met onze partners in IBG (Independent Brokers Groep) hebben wij een uitstekend beeld van de totale onroerendgoedmarkt. Hierdoor kunnen wij bijdragen aan een optimale performance van uw vastgoedportefeuille.

Wilt u weten wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen? Indien u hier uw gegevens achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring