Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Fluitersweg 81 in Apeldoorn 7317 BJ

Fluitersweg 81

7317 BJ Apeldoorn
Huurprijs € 950,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Te huur

Namens onze opdrachtgever bieden wij een nieuw gebouwde en geïsoleerde bedrijfsruimte aan. De vloer oppervlakte is circa 160 m².

De bedrijfsruimte is uitgevoerd met een overhead-deur, voorbereide vloerverwarming (geen ketel), toilet, basis elektrische installatie met verlichting en wandcontactdozen en eigen aansluiting elektra. Het buitenterrein is bestraat met...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 160 m² In units vanaf 160 m²
Lees meer

Omschrijving

Te huur

Namens onze opdrachtgever bieden wij een nieuw gebouwde en geïsoleerde bedrijfsruimte aan. De vloer oppervlakte is circa 160 m².

De bedrijfsruimte is uitgevoerd met een overhead-deur, voorbereide vloerverwarming (geen ketel), toilet, basis elektrische installatie met verlichting en wandcontactdozen en eigen aansluiting elektra. Het buitenterrein is bestraat met klinkerverharding en omheind met hekwerk.
Vrije hoogte in de nok circa 6,20 meter aflopend naar 4,50 meter bij de zijwanden.

Huurprijs € 950,- per maand.

Bestemming bedrijventerrein ten behoeve van bedrijven categorie 1 en 2 van de lijst met toegelaten bedrijfsactiviteiten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten (indien van toepassing) en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst:
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een op het model standaard ROZ-huurovereenkomst gebaseerde overeenkomst.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 950,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2020 In aanbouw Ja Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 160 m² Vrije hoogte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 1 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 160 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet
Oppervlakte
160 m²
In units vanaf
160 m²
Vrije hoogte
600 cm

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring