Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Koop / huur
Griftsemolenweg 15 -17 in Vaassen 8171 NS

Griftsemolenweg 15 -17

8171 NS Vaassen
Vraagprijs € 1.595.000,- k.k. Huurprijs € 10.000,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Wilt u zich als ondernemer onderscheiden met een representatief bedrijfspand en gunt u uzelf en uw medewerkers optimaal werkcomfort? Dan is dit zeer hoogwaardige en representatieve bedrijfscomplex bestaande uit 2 panden en een verhard omheind terrein de ultieme kans! In 2007 heeft de eigenaar beide panden op maat laten bouwen op een perceel van 3600 m². Daarbij zijn kosten noch moeite gespaard....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1325 m² In units vanaf 1325 m²
Lees meer

Omschrijving

Wilt u zich als ondernemer onderscheiden met een representatief bedrijfspand en gunt u uzelf en uw medewerkers optimaal werkcomfort? Dan is dit zeer hoogwaardige en representatieve bedrijfscomplex bestaande uit 2 panden en een verhard omheind terrein de ultieme kans! In 2007 heeft de eigenaar beide panden op maat laten bouwen op een perceel van 3600 m². Daarbij zijn kosten noch moeite gespaard. Een fraai aangelegde tuin compleet met modern loungemeubilair, een lunchruimte uitgevoerd met meubilair waar menige horecagelegenheid een voorbeeld aan kan nemen, kantoorvertrekken met individuele klimaatregeling, licht smaakvol kantoormeubilair met maatwerkkasten, luxe transparante tussenwanden, elektrisch bedienbare screens, snelle glasvezel verbinding, aluminium kozijnen, goede isolatievoorzieningen en ga zo maar door.

Griftsemolenweg 17

Entree/hal met receptie en trappenhuis, sfeervolle lunchruimte met moderne luxe keuken, 3 kantoorvertrekken, dubbele toiletgroep uitgevoerd in luxe sanitair, tussenruimte (geschikt voor opslag e.d en eventueel geschikt als kantooruitbreiding). Totaal circa 290 m².

Bedrijfsruimte/hal van circa 790 m². De hal heeft een vrije hoogte van circa 6.50 meter. Verwarming door middel van heaters. De hal is voorzien van 2 overheaddeuren van 4.00 m bij 4.20 m.

Op de verdieping zijn 3 kantoorvertrekken gerealiseerd waarvan 2 als zgn. kantoortuinen uitgevoerd zijn (geschikt voor meerdere werkplekken). Dubbele toiletgroep uitgevoerd in luxe sanitair, technische ruimte, serverruimte en tussenruimte (geschikt voor opslag e.d. eventueel geschikt als kantooruitbreiding). Totaal circa 290 m².

Griftsemolenweg 15

Bedrijfsruimte van circa 335 m². De hal heeft een vrije hoogte van circa 5.80 m. De ruimte is uitgevoerd met een lichtstraat. Verwarming door middel van heater. De hal is zowel aan de voor-/ als aan de achterzijde van een overhead-deur voorzien van 4.50 m hoog. De deur aan de voorzijde is extra breed (8.00 m).

Het verharde en omheinde terrein is afsluitbaar met een stalen schuifpoort.

Huurprijs € 10.000 per maand exclusief BTW.

Vraagprijs € 1.595.000,-- k.k.

Aanvaarding: in overleg.

Bestemming: Bedrijventerrein.
Het bestemmingsplan ligt ter inzage op ons kantoor en is op aanvraag digitaal beschikbaar. Voor volledige informatie verwijzen wij u graag door naar het omgevingsloket van de gemeente Apeldoorn, telefoonnummer: 14055.

BTW:
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten (indien van toepassing) en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst:
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een op het model standaard ROZ-huurovereenkomst gebaseerde overeenkomst.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.595.000,- kosten koper Huurprijs € 10.000,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1325 m² Perceeloppervlakte 3600 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 1325 m² Diversen In units vanaf 1325 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, heater
Oppervlakte
1325 m²
In units vanaf
1325 m²
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
380 m²
In units vanaf
380 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Toilet, pantry

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.