Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars

Loolaan 554
7315 AG Apeldoorn
Tel: 055-5220226
info@hhmakelaars.nl
Korenpassage 11, 7311 LZ Apeldoorn, Horeca (BOG) Huurprijs € 150,- p.m² p.j.
Regio Gelderland

Omschrijving

Winkelruimte van circa 90 m² met een frontbreedte van circa 6 meter. Gesitueerd op prominente locatie bij entree van de Korenpassage, hartje centrum Apeldoorn.

De Korenpassage heeft een leuke variatie in winkelaanbod. Met winkels als Loft, Fabels, Bla Bla Women, Forever Nails, LOD Fashion & Lifestyle, Het Harnas (schoenen), Oxener (schoenen) en het Koffiehuys met terras in de passage en buiten, is de Korenpassage een aantrekkelijke locatie voor ondernemers die zich op een aantrekkelijke en betaalbare locatie hartje centrum willen vestigen.

De servicekosten bedragen € 20,00 per m² per jaar exclusief BTW en zijn een verrekenbaar voorschot voor bijkomende leveringen en diensten ten behoeve van de passage:
- elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht ten behoeve van de installaties en de verlichting;
- schoonmaakkosten en beglazing buitenzijde;
- onderhoud en periodieke controle van verwarmings-, luchtbehandelings- en koelinstallatie;
- onderhoud en periodieke controle van brandmeldinstallatie;
- assurantiepremie buitenbeglazing;
- gas inclusief vastrecht ten behoeve van de verwarming;
- reparatiekosten (bijvoorbeeld bij vernieling);
- administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Korenpassage nummer 7 eveneens beschikbaar voor horeca.

Bestemming:
detailhandel en daghoreca.
Het bestemmingsplan ligt ter inzage op ons kantoor en is op aanvraag digitaal beschikbaar. Voor volledige informatie verwijzen wij u graag door naar het omgevingsloket van de gemeente Apeldoorn, telefoonnummer: 14055.

BTW:
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten (indien van toepassing) en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst:
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een op het model standaard ROZ-huurovereenkomst gebaseerde overeenkomst.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 150,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 20,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 90 m² Verkoopoppervlakte 90 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 90 m² Locatie Winkelcentrum Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Winkelruimte Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A2