Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars

Loolaan 554
7315 AG Apeldoorn
Tel: 055-5220226
info@hhmakelaars.nl
Stationstraat 3, 6961 DX Eerbeek, Bedrijfsruimte (BOG) Vraagprijs € 445.000,- k.k. Huurprijs € 35.000,- p.j.
Stationstraat 3 in Eerbeek 6961 DX

Omschrijving

Te Koop / Te Huur.

Markant bedrijfsobject met bijgebouw gelegen op een perceel van 1234 m². Het pand dateert van circa 1900 en is oorspronkelijk in gebruik geweest als graan-maalderij. Tot voor kort is het pand in gebruik geweest bij een installatiebedrijf.

Gelegen aan rand van de dorpskern van Eerbeek alwaar diverse winkels gesitueerd zijn, tegenover het monumentale station van de Veluwse Stoomtrein Maatschappij. Zowel op het terrein van het pand als aan de voorzijde in het openbaar gebied is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid beschikbaar.

INDELING

Begane grond: Entree, 2 kantoorvertrekken, kluis-/archiefruimte, toilet, keuken, magazijn/bedrijfsruimte (circa 68 m² VVO) met originele schuifdeuren en laad- en los perron, kantine met wasruimte en toilet.

Souterrain met daglicht en stahoogte (circa 180 m²) met fraaie stalen constructie in het zicht.

Op de zolderverdieping (circa 145 m² VVO) is de fraaie originele dakconstructie met robuuste balken en hoge nok in het zicht. De zolder is uitgevoerd met een dakkapel en een fraaie originele glazen pui aan de voorzijde.

De kantoorvertrekken zijn uitgevoerd met airconditioning en netwerkbekabeling. De oppervlakte van kantoren, keuken, kluis en kantine met wasruimte bedraagt circa 95 m² VVO.

De vermelde Verhuurbare Vloeroppervlakte (VVO) is indicatief, er heeft geen officiële NEN meting plaatsgevonden.

Het verharde buitenterrein is omheind en afsluitbaar middels een stalen poort. Het bijgebouw (circa 58 m² VVO) is uitgevoerd met 3 kanteldeuren. Aan de achterzijde bevindt zich tevens een afdak voor laden en lossen ten behoeve van de opslagruimte die bereikbaar is via de achterzijde van het pand. Tevens bevindt zich een stalen zeecontainer op het perceel voor extra opslagmogelijkheden.

Bestemming "Gemengd met specifieke vorm van gemengd 2". Hieronder valt onder andere dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen en bedrijfsactiviteiten opgesomd in de Staat van bedrijfsactiviteiten functieaanduiding 2, bijlage 4. Opvraagbaar bij ons kantoor.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten (indien van toepassing) en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst:
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een op het model standaard ROZ-huurovereenkomst gebaseerde overeenkomst.

Huurprijs € 35.000,-- per jaar

Vraagprijs € 445.000,-- k.k.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 445.000,- kosten koper Huurprijs € 35.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1900 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 546 m² Perceeloppervlakte 1234 m² Diversen In units vanaf 546 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig