Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars

Loolaan 554
7315 AG Apeldoorn
Tel: 055-5220226
info@hhmakelaars.nl
Lage Brink 65, 7317 BD Apeldoorn, Kantoorruimte (BOG) Vraagprijs € 195.000,- k.k.
Lage Brink 65 in Apeldoorn 7317 BD

Omschrijving

Woon-/werkunit gesitueerd in kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw met buitenruimte aan de achterzijde en 4 parkeerplaatsen aan de voorzijde. Gesitueerd op bedrijventerrein Stadhoudersmolen.

Ideaal voor ondernemers die bij hun bedrijf willen wonen of om te verhuren (belegging).

De unit is gebouwd in 1989 en recent gemoderniseerd. De begane grond is thans ingedeeld in verschillende ruimtes. Indien gewenst is de begane grond echter eenvoudig om te bouwen tot een grote bedrijfsruimte.

INDELING

Begane grond: Entree, keukenruimte met modern keukenblok, centrale ruimte, 3 kamers, badkamer met toilet en douche.
Aan de achterzijde is een terrasje gelegen en geldt een recht van overpad om de achterzijde met een auto te bereiken indien gewenst. Opgang met berging ten behoeve van de verdieping.

Verdieping: Overloop, grote woonkamer met moderne keuken, 3 slaapkamers, badkamer met douche en separaat toilet.

De verdieping is thans verhuurd tot 1 november 2019 voor € 875,-- per maand exclusief gas, water en elektra verbruik.

De installaties zijn uitgevoerd met tussen meters.

De bestemming Bedrijfsdoeleinden milieuzone 3, bedrijfsactiviteiten toegestaan in de milieucategorieën 1, 2 en 3 zoals vermeld in de bijbehorende lijst van toegelaten bedrijfstypen en een bedrijfswoning. Definitie bedrijfswoning: Een woning die een functionele binding heeft met het bedrijf, de instelling of de inrichting, ten behoeve van beheer van en/of toezicht op het bedrijf, de instelling of de inrichting.

Eventueel te koop in combinatie met Lage Brink 67.

Aanvaarding: in overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 195.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1985 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 170 m² Perceeloppervlakte 180 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 4 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 170 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig