Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Molenstraat 120 in Apeldoorn 7321 BH

Molenstraat 120

7321 BH Apeldoorn
Koopprijs € 695.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

BIEDINGEN VANAF € 695.000,-- k.k. WORDEN DOOR VERKOPER SERIEUS IN OVERWEGING GENOMEN!

Voormalig schoolgebouw gesitueerd op een perceel van circa 5.990 m² in rustige straat aan de rand van het centrum van Apeldoorn. Het karakteristieke gebouw is gerealiseerd in de periode rond circa 1920.
In circa 1993 heeft er een forse uitbreiding aan de achterzijde plaats gevonden. Het complex...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 820 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

BIEDINGEN VANAF € 695.000,-- k.k. WORDEN DOOR VERKOPER SERIEUS IN OVERWEGING GENOMEN!

Voormalig schoolgebouw gesitueerd op een perceel van circa 5.990 m² in rustige straat aan de rand van het centrum van Apeldoorn. Het karakteristieke gebouw is gerealiseerd in de periode rond circa 1920.
In circa 1993 heeft er een forse uitbreiding aan de achterzijde plaats gevonden. Het complex is tot voor kort in gebruik geweest als kinderdagverblijf.
De bestemming, indeling en uitbreidingsmogelijkheden maken het object geschikt voor diverse doeleinden binnen het maatschappelijke spectrum (educatie, religie, praktijk, zorg, verpleging, sport, kinderopvang, kliniek, dagverblijf, atelier e.d). Het gebouw is omsloten door een grote tuin en voormalige speelplaats. Aan de voorzijde is een parkeergelegenheid gelegen met een capaciteit voor circa 18 auto's. Op het terrein zijn 3 stenen bergingen en een fietsenhok gelegen. Het bestemmingsplan biedt mogelijkheden voor uitbreiding van het gebouw aan de achterzijde. Het gebouw staat niet op de 

Het gebouw heeft een vloeroppervlakte van circa 820 m² VVO. De bijgebouwen hebben een gezamenlijke vloeroppervlakte van circa 37 m² (VVO).

Indeling: Entree, bijzondere hal/ontvangst in ruitvorm, 7 lokalen/groepsruimtes, grote centrale samenkomst/- vergaderruimte, 7 toilet groepen, 2 wasruimtes, 2 keukens en circa 9 kantoor/- spreekkamers.

Het gebruik van het complex door meerdere gebruikers is mogelijk door de indeling en diverse entree's.
De verdieping van het gebouw is thans niet in gebruik. Gezien de hoge dakconstructie lijken hier wel mogelijkheden voor.

De verkoop van onderhavig complex geschiedt onder voorbehoud van gunning opdrachtgever (Gemeente Apeldoorn). Een Bibob toetsing maakt mogelijk onderdeel uit van de verkoopprocedure. Opdrachtgever hecht aan een passende invulling voor de wijk.
In opdracht van verkoper is een asbestinventarisatie en een verkennend bodemonderzoek uitgevoerd. Voor serieuze gegadigden zijn bedoelde rapportages beschikbaar ter kennisname. Uitgangspunt van de verkoop is dat opdrachtgever geen vrijwaring geeft voor aanwezigheid van stoffen in het gebouw en/of de bodem buiten de door betreffende onderzoeksbureau s geconstateerde/aangetroffen stoffen. Verkoop geschiedt op basis van huidige staat principe. Tevens zal ondanks dat het gebouw redelijk tot goed is onderhouden een zogenaamde ouderdomsclausule worden opgenomen.

Aanvaarding: in overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 695.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1920 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 820 m² Perceeloppervlakte 4635 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 18 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
820 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, verwarming

Video's

Plattegronden

Molenstraat 120 in Apeldoorn 7321 BH Molenstraat 120 in Apeldoorn 7321 BH Molenstraat 120 in Apeldoorn 7321 BH Molenstraat 120 in Apeldoorn 7321 BH Molenstraat 120 in Apeldoorn 7321 BH

3D Plattegrond

360° Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.