Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars

Loolaan 554
7315 AG Apeldoorn
Tel: 055-5220226
info@hhmakelaars.nl
Kayersdijk 6, 7332 AT Apeldoorn, Bedrijfsruimte (BOG) Vraagprijs € 349.500,- k.k.
Kayersdijk 6 in Apeldoorn 7332 AT

Omschrijving

Helft van dubbel woonhuis met bedrijfsruimte, tuin/erf en garage gelegen op mooie zichtlocatie aan belangrijke invalsweg van Apeldoorn. Op loopafstand van het Centraal Station en op enkele autominuten richting Rijksweg A1.
Een ideale kans voor mensen die wonen en werken willen combineren op een goed bereikbare en opvallende locatie in Apeldoorn of voor mensen die een bedrijf willen uitoefenen en de woning willen verhuren.

De woning is uitgevoerd in frisse lichte kleurstelling. Keuken en badkamer zijn recent vernieuwd. Dertiger jaren details als paneeldeuren en fraaie glas in lood ramen zijn grotendeels behouden. Indeling entree met toegang naar de kelder, voorkamer, achterkamer, keuken met modern keukeninterieur inbouw vaatwasser, kookplaat en afzuigkap. Achterentree met vrij hangend toilet.

Verdieping: 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met deur naar dakterras. Moderne badkamer met douche voorzien van thermosstaatkraan en wastafel. Grote garage van circa 5.00 bij 6.00 meter.

De bedrijfsruimte beschikt over 2 verdiepingen en is uitgevoerd met een goederen lift en verwarming. De bruto vloeroppervlakte van de begane grond bedraagt circa 280 m², de bruto vloeroppervlakte van de verdieping bedraagt circa 235 m². De bedrijfsruimte is voorzien van eigen aansluitingen ten behoeve van gas en elektra, toilet en keuken.

Perceeloppervlakte: 693 m²
Bruto vloeroppervlakte begane grond bedrijfsruimte: 280 m²
Bruto vloeroppervlakte verdieping bedrijfsruimte: 270 m²

Geschikt voor onder andere dienstverlening/kantoor, stoffeerderij, vrije beroepen aan huis, reparatie ten behoeve van particulieren (geen auto's of motoren), computerservice bedrijven en dergelijke.

Bestemmingsomschrijving
De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- bedrijfsactiviteiten van categorie 1 van de bij deze regels behorende Lijst van toegelaten bedrijfstypen 1
- beroepsuitoefening aan huis; (Een dienstverlenend beroep op administratief, juridisch, medisch, therapeutisch, kunstzinnig of technisch gebied of daarmee gelijk te stellen activiteiten, niet zijnde detailhandel, dat in een woning of bedrijfswoning (inclusief bijgebouwen) wordt uitgeoefend, waarbij de (bedrijfs)woning in overwegende mate haar woonfunctie behoudt en dat een ruimtelijke uitstraling of uitwerking heeft die met de woonfunctie in overeenstemming is.)
- tuin en/of erf.
De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn niet bestemd voor:
- inrichtingen als bedoeld in artikel 2.1 lid 3 juncto Bijlage 1 onderdeel D van het Besluit omgevingsrecht;
- risicovolle inrichtingen;
- detailhandelsbedrijven, met uitzondering van:
- detailhandel als ondergeschikte nevenactiviteit van nijverheid en industrie, in ter plaatse vervaardigde goederen, niet zijnde detailhandel in textiel, schoeisel en lederwaren, voedings- en genotmiddelen en huishoudelijke artikelen;
- detailhandelsbedrijven die zich uitsluitend toeleggen op postorderactiviteiten en/of verkoop via Internet;Vraagprijs € 349.500 k.k.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 349.500,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 550 m² Perceeloppervlakte 230 m² Diversen In units vanaf 550 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig