Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars

Loolaan 554
7315 AG Apeldoorn
Tel: 055-5220226
info@hhmakelaars.nl
Stadhoudersmolenweg 140, 7317 AW Apeldoorn, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 1.075,- p.m.
Stadhoudersmolenweg 140 in Apeldoorn 7317 AW

Omschrijving

Bedrijfsruimte met kantoor en parkeergelegenheid gelegen op prachtige zichtlocatie aan doorgaande weg op bedrijventerrein Stadhoudersmolen. Op de Stadhoudersmolen zijn onder meer bedrijven als Hanos, Sligro en Hamer installatietechniek gevestigd. De locatie is uitstekend bereikbaar, slechts op enkele autominuten van de op/en afrit A 50 gelegen. De bedrijfsruimte is gesitueerd in hoogwaardig kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw dat zich thans in de afbouwfase bevindt. Betreffende ruimte wordt begin oktober opgeleverd. In huidig stadium kunnen eventuele wensen van een huurder nog ingepast worden in overleg.

Indeling:

begane grond:
Entree met trapopgang naar verdieping, de bedrijfsruimte wordt uitgevoerd met een overheaddeur (breedte circa 3.60 m, hoogte circa 3.00 m) toiletruimte, basis elektra en LED verlichting.

Verdieping:
De verdieping wordt als kantoorruimte opgeleverd met systeemplafond, pantry, basis elektra, LED verlichting en warmte/koelunit.

Oppervlakte circa 60 m² VVO per verdieping. Er horen 4 parkeerplaatsen bij de bedrijfsruimte.
Eigen water en elektra aansluiting. Op het dak worden 6 zonnepanelen geplaatst ten behoeve van opwekken van elektra (opbrengst voor huurder).

Huurprijs € 1.075,- per maand exclusief BTW.

Bestemming:
Ter plaatse van de aanduiding "milieuzone 3" zijn bedrijfsactiviteiten toegestaan in de milieucategorieën 1, 2 en 3, zoals vermeld in de bij deze voorschriften behorende Lijst van toegelaten bedrijfstypen, waaronder:

Detailhandelsbedrijven
1. detailhandel als ondergeschikte nevenactiviteit van nijverheid en industrie, in ter plaatse vervaardigde goederen, niet zijnde detailhandel in textiel, schoeisel en lederwaren, voedings- en genotmiddelen en huishoudelijke artikelen;
2. niet voor particulieren toegankelijke detailhandelsbedrijven die zich uitsluitend toeleggen op postorderactiviteiten;
3. detailhandel in automobielen, motoren, boten, caravans en machinerieën ten behoeve van bedrijven;
4. bestaande detailhandelsbedrijven;
5. detailhandel in gebruikte goederen als onderdeel van een kringloopbedrijf.

Het bestemmingsplan ligt ter inzage op ons kantoor en is op aanvraag digitaal beschikbaar. Voor volledige informatie verwijzen wij u graag door naar het omgevingsloket van de gemeente Apeldoorn, telefoonnummer: 14055.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten (indien van toepassing) en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst:
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een op het model standaard ROZ-huurovereenkomst gebaseerde overeenkomst.

Aanvaarding: oplevering oktober-november 2019.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.075,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Oplevering november 2019 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 60 m² Vrije hoogte 300 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 4 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 60 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig