Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Stadhoudersmolenweg 140 in Apeldoorn 7317 AW

Stadhoudersmolenweg 140

7317 AW Apeldoorn
Huurprijs € 995,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Bedrijfsruimte met kantoor en parkeergelegenheid gelegen op prachtige zichtlocatie aan doorgaande weg op bedrijventerrein Stadhoudersmolen. Op de Stadhoudersmolen zijn onder meer bedrijven als Hanos, Sligro en Hamer installatietechniek gevestigd. De locatie is uitstekend bereikbaar, slechts op enkele autominuten van de op/en afrit A 50 gelegen. De bedrijfsruimte is gesitueerd in hoogwaardig...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 120 m² In units vanaf 60 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Bedrijfsruimte met kantoor en parkeergelegenheid gelegen op prachtige zichtlocatie aan doorgaande weg op bedrijventerrein Stadhoudersmolen. Op de Stadhoudersmolen zijn onder meer bedrijven als Hanos, Sligro en Hamer installatietechniek gevestigd. De locatie is uitstekend bereikbaar, slechts op enkele autominuten van de op/en afrit A 50 gelegen. De bedrijfsruimte is gesitueerd in hoogwaardig kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw dat zich thans in de afbouwfase bevindt. Betreffende ruimte wordt begin oktober opgeleverd. In huidig stadium kunnen eventuele wensen van een huurder nog ingepast worden in overleg.

Indeling:

begane grond:
Entree met trapopgang naar verdieping, de bedrijfsruimte wordt uitgevoerd met een overheaddeur (breedte circa 3.60 m, hoogte circa 3.00 m) toiletruimte, basis elektra en LED verlichting.

Verdieping:
De verdieping wordt als kantoorruimte opgeleverd met systeemplafond, pantry, basis elektra, LED verlichting en warmte/koelunit.

Oppervlakte circa 60 m² VVO per verdieping. Er horen 4 parkeerplaatsen bij de bedrijfsruimte.
Eigen water en elektra aansluiting. Op het dak worden 6 zonnepanelen geplaatst ten behoeve van opwekken van elektra (opbrengst voor huurder).

Huurprijs € 995,- per maand exclusief BTW.

Bestemming:
Ter plaatse van de aanduiding "milieuzone 3" zijn bedrijfsactiviteiten toegestaan in de milieucategorieën 1, 2 en 3, zoals vermeld in de bij deze voorschriften behorende Lijst van toegelaten bedrijfstypen, waaronder:

Detailhandelsbedrijven
1. detailhandel als ondergeschikte nevenactiviteit van nijverheid en industrie, in ter plaatse vervaardigde goederen, niet zijnde detailhandel in textiel, schoeisel en lederwaren, voedings- en genotmiddelen en huishoudelijke artikelen;
2. niet voor particulieren toegankelijke detailhandelsbedrijven die zich uitsluitend toeleggen op postorderactiviteiten;
3. detailhandel in automobielen, motoren, boten, caravans en machinerieën ten behoeve van bedrijven;
4. bestaande detailhandelsbedrijven;
5. detailhandel in gebruikte goederen als onderdeel van een kringloopbedrijf.

Het bestemmingsplan ligt ter inzage op ons kantoor en is op aanvraag digitaal beschikbaar. Voor volledige informatie verwijzen wij u graag door naar het omgevingsloket van de gemeente Apeldoorn, telefoonnummer: 14055.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten (indien van toepassing) en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst:
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een op het model standaard ROZ-huurovereenkomst gebaseerde overeenkomst.

Aanvaarding: oplevering oktober-november 2019.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 995,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Oplevering november 2019 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 120 m² Vrije hoogte 300 cm Oppervlakte kantoorruimte 60 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 4 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 60 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet
Oppervlakte
60 m²
In units vanaf
60 m²
Vrije hoogte
300 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
60 m²
Aantal verdiepingen
1

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.