Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars

Loolaan 554
7315 AG Apeldoorn
Tel: 055-5220226
info@hhmakelaars.nl
Christiaan Geurtsweg 3, 7335 JV Apeldoorn, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 72.500,- p.j.
Christiaan Geurtsweg 3 in Apeldoorn 7335 JV

Omschrijving

Werken in een bijzonder en comfortabel kantoor op een fantastische goed bereikbare plek aan de rand van het centrum van Apeldoorn? Huur dan nu dit unieke onder architectuur gebouwde kantoorgebouw met eigen parkeervoorziening.

Het design kantoorgebouw is ontworpen door architect Wiarda als architectenbureau. Het splitlevel ontwerp geeft een zeer speels effect.

Het kantoor is uitgevoerd met 17 kantoorvertrekken (ruim 600 m² VVO). De vertrekken variëren in maatvoering doch zijn allen ruim bemeten. Een aantal vertrekken leent zich uitstekend als vergader-/presentatieruimte. Door de vele raampartijen heeft het pand prachtige lichtinval. En wat te denken van het heerlijke dakterras van circa 50 m². Het kantoor is recent voorzien van nieuwe vloerbedekking, HR CV-ketel en LED verlichting.

Het huidige energielabel is C. Binnenkort worden nog zonnepanelen op het dak geplaatst. Het kantoor zal dan energielabel B hebben.

Overige voorzieningen zijn o.a. een alarmsysteem, zonwering, een moderne complete keuken en tijdloos sanitair per verdieping.

Op niveau 0, net onder maaiveld niveau is een ruime berg-/archiefruimte aanwezig.

Het pand is goed bereikbaar zowel per auto, fiets als OV.

Huurprijs € 72.500,-- per jaar exclusief BTW.

Deelverhuur mogelijk vanaf 200 m².

Bestemming:
Het bestemmingsplan ligt ter inzage op ons kantoor en is op aanvraag digitaal beschikbaar. Voor volledige informatie verwijzen wij u graag door naar het omgevingsloket van de gemeente Apeldoorn, telefoonnummer: 14055.

BTW:
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten (indien van toepassing) en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst:
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een op het model standaard ROZ-huurovereenkomst gebaseerde overeenkomst.

Aanvaarding: in overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 72.500,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1980 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 600 m² Perceeloppervlakte 1200 m² Diversen In units vanaf 200 m² Aantal lagen 4 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig