Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Christiaan Geurtsweg 3 in Apeldoorn 7335 JV

Christiaan Geurtsweg 3

7335 JV Apeldoorn
Huurprijs € 4.425,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Werken in een bijzonder en comfortabel kantoor op een fantastische goed bereikbare plek aan de rand van het centrum van Apeldoorn? Huur dan nu een kantoorruimte in deze unieke onder architectuur gebouwde kantoorvilla "kantoorvilla mondriaan" met eigen parkeervoorziening.

Het design kantoorgebouw is ontworpen door architect Wiarda als architectenbureau. Het splitlevel ontwerp geeft een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 395 m² In units vanaf 118 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Werken in een bijzonder en comfortabel kantoor op een fantastische goed bereikbare plek aan de rand van het centrum van Apeldoorn? Huur dan nu een kantoorruimte in deze unieke onder architectuur gebouwde kantoorvilla "kantoorvilla mondriaan" met eigen parkeervoorziening.

Het design kantoorgebouw is ontworpen door architect Wiarda als architectenbureau. Het splitlevel ontwerp geeft een zeer speels effect.

Thans beschikbaar: 12 kantoorvertrekken (circa 395 m² VVO). De vertrekken variëren in maatvoering doch zijn allen ruim bemeten. Een aantal vertrekken leent zich uitstekend als vergader-/presentatieruimte. Door de vele raampartijen heeft het pand prachtige lichtinval. En wat te denken van het heerlijke dakterras van circa 50 m² waar u en uw medehuurders gebruik van kunnen maken. Het kantoor is recent voorzien van nieuwe vloerbedekking, HR CV-ketel en LED verlichting.

Het huidige energielabel is C. Binnenkort worden nog zonnepanelen op het dak geplaatst. Het kantoor zal dan energielabel B hebben.

Overige voorzieningen zijn o.a. een alarmsysteem, zonwering, een moderne complete keuken en tijdloos sanitair per verdieping.

Op niveau 0, net onder maaiveld niveau is een ruime berg-/archiefruimte aanwezig.

Het pand is goed bereikbaar zowel per auto, fiets als OV.

Huurprijs € 4.425,-- per maand exclusief BTW. Voorschot verrekenbare servicekosten € 25,- per m² per jaar.

Deelverhuur mogelijk vanaf 118 m² VVO (€ 1.327,50 per maand exclusief BTW en servicekosten).

Bestemming:
Het bestemmingsplan ligt ter inzage op ons kantoor en is op aanvraag digitaal beschikbaar. Voor volledige informatie verwijzen wij u graag door naar het omgevingsloket van de gemeente Apeldoorn, telefoonnummer: 14055.

BTW:
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten (indien van toepassing) en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst:
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een op het model standaard ROZ-huurovereenkomst gebaseerde overeenkomst.

Aanvaarding: in overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 4.425,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 25,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1980 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 395 m² Perceeloppervlakte 1200 m² Diversen In units vanaf 118 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
395 m²
In units vanaf
118 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming

Video's

Plattegronden

Christiaan Geurtsweg 3 in Apeldoorn 7335 JV Christiaan Geurtsweg 3 in Apeldoorn 7335 JV Christiaan Geurtsweg 3 in Apeldoorn 7335 JV Christiaan Geurtsweg 3 in Apeldoorn 7335 JV Christiaan Geurtsweg 3 in Apeldoorn 7335 JV

3D Plattegrond

360° Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.