Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars

Loolaan 554
7315 AG Apeldoorn
Tel: 055-5220226
info@hhmakelaars.nl
Asselsestraat 162, 7311 EV Apeldoorn, Winkelruimte (BOG) Huurprijs € 850,- p.m.
Asselsestraat 162 in Apeldoorn 7311 EV

Omschrijving

Winkelruimte van circa 65 m² met bergschuur (magazijn).

De winkel is gelegen op een levendige locatie aan de bedrijvige Asselsestraat.

Aan de Asselsestraat zijn diverse speciaalzaken gevestigd als;
- Bioslagerij De Groene Weg;
- Ekoplaza;
- Fish & Food;
- Henri Bloem.

Indeling: winkelruimte, pantry, toilet, kelderruimte en bergschuur. Verwarming door middel van een CV-ketel met blower.

Bestemming: Gemengd-1, waaronder detailhandel (inclusief buffetverkoop toegestaan), kantoor en maatschappelijke voorzieningen.
Het bestemmingsplan ligt ter inzage op ons kantoor en is op aanvraag digitaal beschikbaar. Voor volledige informatie verwijzen wij u graag door naar het Omgevingsloket van de Gemeente Apeldoorn, telefoonnummer: 14055.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten (indien van toepassing) en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst:
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een op het model standaard ROZ-huurovereenkomst gebaseerde overeenkomst.

Reclamevoering:
Huurder heeft alleen dan het recht om een reclameaanduiding aan te brengen op of aan het gebouw, na het verkrijgen van de benodigde vergunning(en) door huurder te verzorgen, en na overleg met en na goedkeuring van de verhuurder.

Huurprijs € 850,-- per maand.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 850,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1915 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 65 m² Verkoopoppervlakte 65 m² Perceeloppervlakte 144 m² Frontbreedte 800 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 65 m² Locatie Stadscentrum/dorpskern, Winkelcentrum Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A2