Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Weegschaalstraat 53 in Apeldoorn 7324 BE

Weegschaalstraat 53

7324 BE Apeldoorn
Huurprijs € 3.950,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Te huur

Modern en uitstekend onderhouden, representatief bedrijfsobject (bouwjaar 2000) met bedrijfsruimte, kantoorruimte en omheind en verhard buitenterrein.
Gesitueerd op bedrijvenpark Apeldoorn Noord nabij de op/en afrit van Rijksweg A50 met directe verbinding naar de A1.

Indeling:
entree, kantoorruimte, kantine, pantry, toilet (circa 78 m²) Bedrijfsruimte...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 483 m² In units vanaf 483 m²
Lees meer

Omschrijving

Te huur

Modern en uitstekend onderhouden, representatief bedrijfsobject (bouwjaar 2000) met bedrijfsruimte, kantoorruimte en omheind en verhard buitenterrein.
Gesitueerd op bedrijvenpark Apeldoorn Noord nabij de op/en afrit van Rijksweg A50 met directe verbinding naar de A1.

Indeling:
entree, kantoorruimte, kantine, pantry, toilet (circa 78 m²) Bedrijfsruimte (circa 312 m²) voorzien van gladde betonnen vloer, 2 automatisch bedienbare overheaddeuren met een inrijhoogte van circa 4.20 meter. De vrije hoogte van de hal varieert van circa 4.35 tot 4.95 meter.
Werkplaats: (circa 27 m²) voorzien van overheaddeur, poets//wasplaats (circa 34 m²) voorzien van overheaddeur.
Verdieping: magazijn (circa 60 m²).

Het gebouw is optimaal geïsoleerd. Alle ruimtes inclusief bedrijfsruimte, werkplaats en poetsplaats zijn voorzien van verwarming. Het buitenterrein is bestraat, het grootste gedeelte is omheind. Er is stallingsruimte voor ruim 50 auto's.

Geschikt voor diverse gebruikers. Op basis van het bestemmingsplan zijn bedrijven t/m bedrijfscategorie 4.1. toegestaan.
Het object beschikt over eigen aansluitingen ten behoeve van nutsvoorzieningen. Er zijn geen servicekosten van toepassing. Huurders dienen wel lid te worden van de OBAN (Ondernemersvereniging Bedrijven Apeldoorn Noord) welke o.a. zorg draagt voor collectieve beveiliging en andere gezamenlijke initiatieven.

Huurprijs € 3.950,- per maand exclusief BTW.

Enkelbestemming bedrijven, functie aanduiding t/m categorie 4.1
Het bestemmingsplan ligt ter inzage op ons kantoor en is op aanvraag digitaal beschikbaar. Voor volledige informatie verwijzen wij u graag door naar het omgevingsloket van de gemeente Apeldoorn, telefoonnummer: 14055.

BTW:
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten (indien van toepassing) en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst:
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een op het model standaard ROZ-huurovereenkomst gebaseerde overeenkomst.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 3.950,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 483 m² Vrije hoogte 495 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 60 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 483 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
483 m²
In units vanaf
483 m²
Vrije hoogte
495 cm

Video's

Plattegronden

Weegschaalstraat 53 in Apeldoorn 7324 BE Weegschaalstraat 53 in Apeldoorn 7324 BE Weegschaalstraat 53 in Apeldoorn 7324 BE Weegschaalstraat 53 in Apeldoorn 7324 BE Weegschaalstraat 53 in Apeldoorn 7324 BE Weegschaalstraat 53 in Apeldoorn 7324 BE Weegschaalstraat 53 in Apeldoorn 7324 BE Weegschaalstraat 53 in Apeldoorn 7324 BE Weegschaalstraat 53 in Apeldoorn 7324 BE

360° Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.