Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Wilmersdorf 9 in Apeldoorn 7327 AD

Wilmersdorf 9

7327 AD Apeldoorn
Huurprijs € 85,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Kantoorgebouw op aantrekkelijke locatie op het bedrijventerrein Kuipersveld nabij op- en afrit rijksweg A-1 met directe aansluiting op A-50. Het gebouw heeft een frisse en functionele uitstraling. Het verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 870 m² kantoorruimte en is verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping. Het gebouw beschikt over 20 parkeerplaatsen op eigen terrein, parkeren op de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 870 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Kantoorgebouw op aantrekkelijke locatie op het bedrijventerrein Kuipersveld nabij op- en afrit rijksweg A-1 met directe aansluiting op A-50. Het gebouw heeft een frisse en functionele uitstraling. Het verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 870 m² kantoorruimte en is verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping. Het gebouw beschikt over 20 parkeerplaatsen op eigen terrein, parkeren op de openbare weg is eveneens mogelijk.

Oplevering geschiedt inclusief interne scheidingswanden, vloerbedekking, keuken, kabelgoten, alarminstallatie, verlichting, plafonds en gedeeltelijk airconditioning e.d.

INDELING

Begane grond: Entree/ontvangst met receptie/kantoor, 5 kantoorvertrekken, 2 berging/archief ruimten, dubbele toiletgroep voorzien van modern sanitair.

1e verdieping: 7 kantoorvertrekken, kantine met complete keuken en bar, dubbele toiletgroep met modern sanitair.

2e verdieping: 6 kantoorvertrekken, dubbele toiletgroep voorzien van modern sanitair.

De kantoorvertrekken zijn van diverse afmetingen. De interne scheidingswanden zijn eenvoudig te verplaatsen/te verwijderen bij een andere gewenste indeling.

Huurprijs € 85,-- per m² per jaar exclusief BTW.

Bestemming: bedrijventerrein-2.
Het bestemmingsplan ligt ter inzage op ons kantoor en is op aanvraag digitaal beschikbaar. Voor volledige informatie verwijzen wij u graag door naar het Omgevingsloket van de Gemeente Apeldoorn, telefoonnummer: 14055.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten (indien van toepassing) en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst:
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een op het model standaard ROZ-huurovereenkomst gebaseerde overeenkomst.

Aanvaarding: in overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 85,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1990 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 870 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 20 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
870 m²
Aantal verdiepingen
3
Luchtbehandeling
Airco
Verzamelgebouw
Receptie, kantine, vergaderruimte, sanitair, pantry/keuken

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.